Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Turull i Sánchez sobre la vaga de fam: “El cos encara se’ns resisteix”

Avui és el tercer dia que els presos polítics catalans només beuen aigua

|

- Publicitat -

Jordi Turull i Jordi Sánchez, presos polítics reclosos a la presó de Lledoners, van iniciar el dia 1 de desembre una vaga de fam indefinida per a denunciar el bloqueig malintencionat de la justícia espanyola i reclamar al Tribunal Constitucional, que qualifiquen de “diligent i imparcial” que no obstaculitzi de manera “injustificada” els vuit recursos d’empara pendents de resoldre.

Tots els experts afirmen que els pitjors dies d’una vaga de fam són els primers, quan la sensació de gana és més extrema. A més, cal tenir en compte que els presos polítics els obliguen a anar al menjador encara que no mengin.

Publicitat

Avui, tercer dia sense ingerir aliments, Turull i Sánchez han fet el mateix tuit on expliquen que “el cos encara se’ls resisteix” però que malgrat això, encaren l’acció “il·lusionats i amb força” i acaben amb un “El meus cos a la presó, el meu cor a Catalunya”.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut