Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Torra: “La justícia belga demostra que en un país democràtic les decisions del TJUE s’acaten”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat que la justícia belga ha demostrat que en un país democràtic les decisions del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) s’acaten. “Un altre pas endavant per al president Puigdemont”, ha afegit en un missatge des del seu compte de Twitter. D’aquesta manera, Torra s’ha referit a la decisió de la justícia belga de suspendre l’euroordre contra Puigdemont i Toni Comín en reconèixer la seva immunitat com a eurodiputats. Després de la decisió del TJUE del 19 de desembre sobre la immunitat d’Oriol Junqueras, Puigdemont i Comín van recollir la seva acreditació provisional com a diputats del Parlament Europeu.

El jutge belga manté només la vista per al 3 de febrer per a l’exconseller Lluís Puig. Per la seva banda, també a través de Twitter, el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, també ho ha considerat una “molt bona notícia”. I ha acompanyat el missatge amb l’etiqueta #Seguim.

Publicitat

Et pot interessar  El TS confirma 3 anys i mig de presó per a Adrián Sas per agredir dos mossos en una protesta independentista del 2018
Publicitat

Opinió

Minut a Minut