Dissabte, 24 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

Tamara Carrasco demana a Torra que “no es deixi trepitjar”

L’activista de Viladecans i víctima de la repressió estatal explica que ha conegut la petició de pena del Fiscal per la premsa

Gerard Sesé 25/01/2020
Tamara Carrasco, en una imatge d'arxiu

Ahir a la tarda es coneixia la notícia que la Fiscalia espanyola de Pedro Sánchez ha demanat set mesos de presó a Tamara Carrasco per una suposada “incitació a desordres públics” durant la Setmana Santa de 2018. L’activista de Viladecans ja va patir la repressió policial contra el Procés per enviar una simple nota de veu per Whatsapp i va estar condemnada a no poder sortir del seu municipi durant més d’un any.

Però això no és tot. Tamara ha aprofitat un missatge que ha fet a través de les xarxes per agrair les mostres de suport que ha rebut per a denunciar que s’ha assabentat de la petició del Fiscal a través de la premsa: “Com és ja habitual, ens adonem de les notícies per premsa. El fiscal tenia un termini de 10 dies per presentar càrrecs i ha trigat més de 7 mesos, i ha triat avui per filtrar-ho”.

El missatge ha estat contestat pel Molt Honorable president de la Generalitat, Quim Torra. Aprofitant l’avinentesa, Tamara Carrasco també s’ha dirigit al president demanant-li que “no es deixi trepitjar” davant el nou atac a la sobirania de Catalunya perpetrat per la JEC i el TS que pretenen inhabilitar Torra.