Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Tamara Carrasco demana a Torra que “no es deixi trepitjar”

|

- Publicitat -

Ahir a la tarda es coneixia la notícia que la Fiscalia espanyola de Pedro Sánchez ha demanat set mesos de presó a Tamara Carrasco per una suposada “incitació a desordres públics” durant la Setmana Santa de 2018. L’activista de Viladecans ja va patir la repressió policial contra el Procés per enviar una simple nota de veu per Whatsapp i va estar condemnada a no poder sortir del seu municipi durant més d’un any.

Però això no és tot. Tamara ha aprofitat un missatge que ha fet a través de les xarxes per agrair les mostres de suport que ha rebut per a denunciar que s’ha assabentat de la petició del Fiscal a través de la premsa: “Com és ja habitual, ens adonem de les notícies per premsa. El fiscal tenia un termini de 10 dies per presentar càrrecs i ha trigat més de 7 mesos, i ha triat avui per filtrar-ho”.

Publicitat

El missatge ha estat contestat pel Molt Honorable president de la Generalitat, Quim Torra. Aprofitant l’avinentesa, Tamara Carrasco també s’ha dirigit al president demanant-li que “no es deixi trepitjar” davant el nou atac a la sobirania de Catalunya perpetrat per la JEC i el TS que pretenen inhabilitar Torra.

Et pot interessar  L'Audiència de Tarragona rebaixa la condemna a Masagué pel cas de les guinguetes de Torredembarra
Publicitat

Opinió

Minut a Minut