Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Sàmper substitueix Brauli Duart per Elisabeth Abad com a secretària general d’Interior

L’actual directora de l’Agència Catalana del Consum serà la número dos de la conselleria

Agències 08/09/2020
Primer pla de la directora de l’ACC, Elisabeth Abad, en el balanç de la campanya impulsada amb l’objectiu de comprovar el grau de compliment normatiu de fruites i hortalisses fresques venudes a Catalunya. 30 de maig de 2019 (HORITZONTAL)

El nou conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha destituït Brauli Duart com a secretari general del Departament, segons ha avançat el ‘Nació Digital’ i han confirmat a l’ACN fonts de la conselleria. El lloc de Duart l’assumirà l’actual directora de l’Agència Catalana del Consum, Elisabeth Abad.

El canvi de número dos és el primer moviment que fa el nou conseller d’Interior per canviar l’estructura del Departament després de rellevar la setmana passada Miquel Buch en el càrrec. Duart ocupava el càrrec de secretari general d’Interior des del juny del 2018 i anteriorment havia estat màxim responsable de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Per la seva banda, Abad ha estat diputada al Parlament, senadora i directora general del Centre d’Iniciatives per al Reinseció (CIRE).