Dijous, 8 de desembre de 2022 - Edició 1596
La República

Sala-i-Martin destrossa Tebas en una piulada contundent

L’economista ha condemnat l’actitud de Tebas que ha afirmat que ha orquestrat la sortida de Messi i que ha celebrat la pèrdua de 270 milions del Futbol Club Barcelona

Redacció 11/08/2021

L’economista Xavier Sala-i-Martin ha fet una piulada criticant al president de la Liga, Javier Tebas, per la seva actitud clarament en contra del Barça. El president d’aquesta competició hauria de mantenir la neutralitat, no obtant, ha celebrat la sortida de Leo Messi de l’equip blaugrana. Aquest fet, a més a més d’anar en contra dels culés, també mostra l’escassa preocupació pel fet que un dels futbolistes més reconeguts del món hagi deixat la seva competició.

Tebas ha mostrat en anteriors declaracions la seva ideologia d’extrema dreta i amb una mantinguda catalanofòbia. Sala-i-Martin ha criticat que Tebas ha fet mofa del Barça i ha afirmat que ha dut a terme el “pla perfecte”. De fet, ha provocat al barcelonisme dient:”Qui mana el FCB, sense Messi ni 270 milions d’euros”.

Al seu torn, l’economista ha estat contundent. Ha qualificat a Tebas de “macarra de bar” i dit que és un ” paràsit cleptosaure que viu dels clubs de futbol”. “Qui collons es pensa que és aquest gamarús” ha etzibat.