Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Narcís Ferrer, nou director de l’Agència Catalana de Turisme

El conseller d’Empresa i Treball ha nomenat Ferrer com a director de l’entitat. La seva trajectòria com a consultor de destinacions turístiques i el seu càrrec com a gerent en l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell han estat cabdals pel nomenament

Avatar
Agències 07/09/2021
Imatge del perfil de LinkedIn de Narcís Ferrer

El conseller d’Empresa i Treball i president de l’Agència Catalana de Turisme, Roger Torrent, ha nomenat Narcís Ferrer nou director de l’entitat. Ferrer és diplomat en Ciències Empresarials i té un postgrau en Direcció de Serveis i Projectes de Promoció Local. La seva trajectòria professional està vinculada al sector turístic, amb experiència en la gestió de projectes estratègics i operatius que impliquen la participació del sector públic i privat. Així mateix, compta amb experiència en l’àmbit de la gestió hotelera i la creació i consolidació de destinacions turístiques i projectes turístics.

Ferrer ha estat gerent de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell i ha treballat de consultor de destinacions turístiques locals i entitats locals de promoció econòmica. Aquest dimarts, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat el seu nomenament.