Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Mastegot de Ponsatí a Puigdemont per fer ombra a Borràs

|

- Publicitat -

El líder de JxCat i president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, ocuparà finalment el número u de la candidatura de la seva formació per la circumscripció de Barcelona en les eleccions del 14 de febrer. Tot i passar per davant de l’ara diputada al Congrés i guanyadora de les primàries, Laura Borràs, Puigdemont ha mantingut que, com ja va dir, no serà ell el candidat a la presidència de la Generalitat, sinó que aquest paper en una possible investidura el deixa en mans de Borràs.

Una decisió que no ha agradat a alguns sectors de Junts o de l’independentisme en general. És el cas de Clara Ponsatí, consellera a l’exili, coneguda per dir-les tal com raja i no tenir pèls a la llengua.

Publicitat

La professora ha tirat d’ironia per a descriure la decisió de Puigdemont: “Feminisme” deixant clar que un home, al capdavall, encapçalarà la llista de Junts quan la presidenciable és una dona, en aquest cas Laura Borràs.

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut