Dijous, 22 d'abril de 2021 - Edició 1001
La República

L’emocionant vídeo de l’ANC per la Diada que copsa la realitat de l’independentisme

L’Assemblea Nacional Catalana acaba de publicar el segon espot de la Diada: Directes al cim! Aquest espot recrea el llarg camí que els republicans han hagut de seguir per arribar […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 31/08/2018

L’Assemblea Nacional Catalana acaba de publicar el segon espot de la Diada: Directes al cim! Aquest espot recrea el llarg camí que els republicans han hagut de seguir per arribar fins a l’actualitat, que segons l’ANC és “l’última etapa per fer el cim, que és l’assoliment complet de la República catalana”.

Al vídeo s’hi poden veure les diferents dates clau dels últims mesos i com un grup de ciutadans les van superant mentre pugen una muntanya. Al vídeo s’hi copsa esforç, sacrifici, il·lusió i coratge, uns valors que “defineixen molt bé l’Assemblea” segons expliquen en un comunicat.

L’ANC considera que “cal tornar a sortir massivament al carrer i demostrar novament que som molts, que som moltíssims, els qui volem començar a construir la República”. La presència massiva de ciutadans a l’11-S servirà per a demostrar que “la repressió no ens ha paralitzat ni ens ha fet abandonar el nostre objectiu: la independència”.