Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

L’emocionant vídeo de l’ANC per la Diada que copsa la realitat de l’independentisme

Sang, desorientació, dubtes, persistència i constància: el vídeo fa una analogia entre escalar una muntanya amb aconseguir la República

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana acaba de publicar el segon espot de la Diada: Directes al cim! Aquest espot recrea el llarg camí que els republicans han hagut de seguir per arribar fins a l’actualitat, que segons l’ANC és “l’última etapa per fer el cim, que és l’assoliment complet de la República catalana”.

Al vídeo s’hi poden veure les diferents dates clau dels últims mesos i com un grup de ciutadans les van superant mentre pugen una muntanya. Al vídeo s’hi copsa esforç, sacrifici, il·lusió i coratge, uns valors que “defineixen molt bé l’Assemblea” segons expliquen en un comunicat.

Publicitat

L’ANC considera que “cal tornar a sortir massivament al carrer i demostrar novament que som molts, que som moltíssims, els qui volem començar a construir la República”. La presència massiva de ciutadans a l’11-S servirà per a demostrar que “la repressió no ens ha paralitzat ni ens ha fet abandonar el nostre objectiu: la independència”.

Et pot interessar  Lluís Llach anuncia que es presentarà a les eleccions de l'ANC
Publicitat

Opinió

Minut a Minut