Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La prepotència de Sánchez: envia una carta vergonyant a Torra on el renya i l’alliçona

|

- Publicitat -

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha respost per carta al president de la Generalitat, Quim Torra, que ha de condemnar la violència “de forma rotunda”, emparar les forces de seguretat que la combaten i evitar la discòrdia civil. D’aquesta manera, respon la carta que Torra li va enviar dissabte després que Sánchez no li agafés el telèfon. En la carta, Sánchez estableix que aquestes són les tres condicions que ha de complir un governant “si vol ostentar amb dignitat la representació de la seva comunitat davant de qualsevol interlocutor”. El president espanyol es desplaça avui a Barcelona per visitar els agents ferits de les forces i cossos de seguretat de l’Estat després d’una setmana d’aldarulls arran de la sentència.

Cal recordar que tant el Govern com el mateix president, han condemnat la violència reiterades vegades. A més, la prepotència del president Sánchez ha quedat plasmada no només en aquesta infame carta sinó que no ha agafat el telèfon fins a 3 vegades a Torra.

Publicitat

Imatge

Et pot interessar  El suposat govern progressista del PSOE i Sumar portarà al Constitucional la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut