Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La CUP ho té clar: les mostres de diàleg de l’Estat són “cants de sirena”

|

- Publicitat -

La CUP ha alertat que les mostres de diàleg per part de l’Estat, després de la reunió entre el govern espanyol i el cap de la Generalitat aquest dijous, són “cants de sirena” que persegueixen retornar a “l’estabilitat institucional” a canvi de mesures “insuficients”, com ara un finançament autonòmic. En un comunicat, els anticapitalistes adverteixen que la taula de diàleg no serà una “solució” i ha avisat que cal estar “preparats” perquè aquest “fracàs” no es converteixi en una “frustració” per l’independentisme.

Els anticapitalistes assenyalen que la trobada entre Torra i Sánchez és “resultat d’un acord per la investidura” del cap de l’executiu espanyol i que això fa que la taula “s’allunyi molt” del que s’hauria de tractar segons la CUP, que és l’autodeterminació. “Recorda les ofertes del govern de Zapatero fa 16 anys”, lamenten.

Publicitat

La CUP adverteix que un nou finançament no posaria fi a la repressió, així com tampoc “acabarà amb les ingerències constants de la judicatura” ni per “conquerir sobirania”.

Et pot interessar  Sánchez accepta modificar la llei d'amnistia per donar "més garanties" a Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut