Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

La Covid-19 no s’atura: nou brot a Perafort i La Secuita

Tres contagiats i 45 persones en seguiment se sumen als tres positius més confirmats en el cas de l’institut del Perelló, dos més al de Tarragona i un més al d’Alcanar

Agències 10/07/2020
Una terrassa d'una cafeteria a Calafell Platja mentre un home passeja amb mascareta. Imatge del 19 de juny del 2020 (horitzontal)

El Departament de Salut ha informat d’un nou brot de coronavirus als municipis veïns de Perafort i La Secuita (Tarragonès), amb tres persones que han donat positiu a la prova PCR i 45 persones en seguiment. El contagi s’hauria produït dins de l’entorn familiar i social dels afectats.

Paral·lelament, Salut ha informat també que tres persones en seguiment han donat positiu en el cas del brot de l’institut del Perelló, que fins aquests moments registrava quatre persones contagiades –dos directius del centre i les seves respectives parelles residents a Xerta i Camarles-.

Els testos també han confirmat dos nous positius al brot de Tarragona, que ja en sumava cinc, i on s’ha ampliat també de 20 a 34 persones el nombre de contactes en seguiment.

També a Alcanar, una persona més, un adult familiar directe d’un dels dos joves contagiats del municipi –un altre és resident a Barcelona-, ha donat també positiu a la prova PCR.