Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Impulsen una recollida de signatures perquè Puigdemont encapçali la llista de Junts

|

- Publicitat -

Una iniciativa popular demana al president legítim Carles Puigdemont que es presenti a les eleccions del 14-F. Ho fa a través de les xarxes, on s’ha presentat un manifest en suport al polític exiliat català, perquè sigui ell qui encapçali la llista de Junts. Ara per ara, l’eurodiputat independentista manté silenci sobre quin serà el seu paper de cara als comicis catalans que tindran lloc, si no hi ha canvis d’última hora derivats per la pandèmia, d’aquí a tres mesos.

Així doncs, a través d’una pàgina de recollida de signatures, aquesta iniciativa popular demana al president Puigdemont que faci el pas: “hem de demostrar al president legítim de Catalunya que darrere seu té tot un poble unit”.

Publicitat

El text assegura que l’exiliat “és persona que ha lluitat contra vent i marea, que no s’ha rendit en cap moment tot i les enormes adversitats”. Així doncs, consideren que “Carles Puigdemont representa l’esperit de lluita que continua viu, la flama d’una República Catalana que lluita per ser una realitat”.

Sota aquest prisma, creuen que “per això demanem al president legítim de Catalunya que ens segueixi liderant en aquesta batalla, que segueixi sent el punt de trobada de les llibertats i la democràcia, que segueixi sent la veu del poble lliure i que revalidi una vegada més el mandat del poble de Catalunya en les eleccions del 14 de febrer de 2021 per ser la nostra veu al món i assolir la República Catalana de ple dret”.

Et pot interessar  ERC, PSC, Junts, comuns i PPC coincideixen a reclamar un millor finançament en el primer debat preelectoral del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut