Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Ho hem tornat a fer: La innocentada de La República, la més viral

|

- Publicitat -

Semblava difícil poder superar la viralitat de la innocentada de l’any passat, però La República ho ha tornat a fer: la notícia d’humor per a celebrar el dia dels Sants Innocents publicada a aquest humil digital ha tornat a ser la més compartida i comentada durant la jornada d’avui.

Malauradament, Carles Puigdemont, president a l’exili, no ha visitat des de la Catalunya Nord el seu poble natal, Amer, a dalt d’una moto de gran cilindrada. Tot formava part de la notícia broma en forma d’innocentada pel dia 28 de desembre.

Publicitat

Rahola i Cuevillas hi suquen pa

Una de les protagonistes de la notícia, Pilar Rahola, així com un dels advocats de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, han participat a les xarxes comentant i compartint la notícia entre riures. Fins i tot, el diputat de Junts a Madrid assegurava ser l’autor de la foto del president a Amer:

Toni Clapés s’ho empassa

Al programa de ràdio “Versió Rac1” Toni Clapés ha assegurat que “s’ha empassat” la innocentada. El programa d’humor de Rac1 comentava amb gràcia la notícia del 28-D i els servia per a dur a terme un divertit gag emulant el foraster.

5 anys amb les innocentades més virals

L’any passat, la protagonista de la innocentada era la cancellera alemanya Angela Merkel, on suposadament un micròfon obert la traïa i es podia escoltar perfectament com afirmava ser independentista: “abans turca que espanyola!“.

El 2018 el centre d’atenció va ser el jugador del Barça, Lionel Messi, que hauria assegurat que era independentista. El 2017 el protagonista va ser Xavier García-Albiol on, suposadament exigia que el vot exterior a les eleccions del 21-D del 2017 ha de donar un diputat més al PP per Tarragona. El 2016, la notícia innocentada es basava en Ada Colau i una entrevista falsa a El Español on assegurava que al referèndum votaria que ‘No’ perquè volia ser presidenta d’Espanya. El 2015, la innocentada va centrar-se en el famós empat de l’Assemblea de la CUP on havia de decidir ‘Mas o Març’. La República havia trobat el vot que desempatava i que Anna Gabriel hauria exigit que fos nul perquè hi sortia dibuixada.

El dia dels Sants Innocents es recorda la Massacre dels Innocents fent bromes a familiars i amics el 28 de desembre. També és tradicional que els mitjans de comunicació publiquin una notícia falsa que la gent ha de descobrir.

[Exclusiva] Puigdemont se la juga i fa un viatge llampec a Amer en moto des de la Catalunya Nord

[Àudio] Un micro obert enxampa Merkel: “Si jo fos catalana, també seria independentista”

[Àudio] Graven Albiol exigint que el vot exterior ha de donar un diputat més al PP

Ada Colau: “Votaré No al Referèndum perquè vull ser presidenta d’Espanya”

#ANECUP El vot anul·lat que hauria canviat la història

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut