Dilluns, 24 de Febrer de 2020 - Edició 578
La República

#ANECUP El vot anul·lat que hauria canviat la història

L'empat sonat que es va produir ahir a l'assemblea de la CUP celebrada a Sabadell hagués pogut tenir un desenllaç totalment diferent si no s'hagués comptabilitzat com a nul un vot que seleccionava la primera opció (sí a Mas i sí a l'acord amb JpSí) però que tenia una caricatura d'Anna Gabriel en topless. Un cop descartada aquesta papereta, es va produir l'empat tècnic de 1515 vots per a cada opció. Aquest va ser el vot de la discòrdia que va produir que els dirigents de la CUP tardessin tant alhora d'exposar els resultats tant a la militància com a la roda de premsa.

Redacció
Redacció 28/12/2015
Com ha pogut saber directe!cat, la papereta decretada nul·la per tenir una caricatura d'Anna Gabriel en topless va fer anar de corcoll a la mesa final que feia el recompte total de vots. De fet, es va discutir fins l'últim moment si s'havia de considerar com a vot nul o no. Finalment, a instàncies de la mateixa Gabriel, es va descartar el vot tot i que, segons fonts consultades per directe!cat, la líder de l'esquerra independentista 'va riure i s'ho va pendre força bé' el fet de veure's caricaturitzada en un vot.
 
La següent assemblea decidirà si aquest vot és vàlid o no
 
Segons les mateixes fonts consultades per directe!cat, la CUP està valorant pel 2 de gener fer una nova assemblea per acabar decidint si el vot és vàlid o no. A la votació hi haurà, un altre cop, quatre opcions que es votaran i s'aniran descartant en funció de quina sigui la menys votada. Les opcions serien les següents:
 
1- El vot és nul tot i que el dibuix és divertit
2- El vot és vàlid però el dibuix fa pena
3- El vot és nul i el dibuix és un clar exemple del mal que fa el patriarcat a la nostra societat capitalista
4- El vot és vàlid i entre tots els militants es pagarà un curset de belles arts a l'autor
 
Aquesta notícia és una innocentada. Aquest any hem hagut de fer volar molt la imaginació degut que semblava, un cop vistos els resultats, que l'assemblea de la CUP s'hagués fet el mateix 28 de desembre. Tot i així… estaria bé veure els vots nuls i per què ho van ser.

Relacionats