Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Foto] La doble moral d’Iceta retratada amb una visita a la presó l’any 1997

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat aquest dilluns que no anirà a veure a la presó l’exvicepresident del Govern, Oriol Junqueras. Iceta ha apuntat que ha llegit la carta de Junqueras publicada a ‘El Nacional’ i ha valorat que és “qualsevol cosa menys una invitació”.

Iceta ha rebutjat que hagin estat els socialistes els que hagin condemnat els líders independentistes i ha afirmat que “no té sentit derivar responsabilitats al pla de la política el que li correspon al poder judicial”.

Publicitat

Amb tot, ha afirmat que “saltar-se la llei té costos molt elevats i no porta enlloc” i ha assegurat que espera que “el que ha passat serveixi per no repetir l’error en el futur”.

Unes paraules que cauen pel seu propi pes si recordem que l’any 1997 Iceta, i altres pesos pesants encara avui del partit, sí que va anar a la presó, en aquest cas a visitar el condemnat Josep Maria Sala pel cas Filesa. Un dels casos més escandalosos de corrupció dels socialistes que va crear un tramat d’empreses per finançar el partit.

Et pot interessar  Albiach situa el PSC i ERC com a "principals aliats" d'un "govern progressista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut