Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Estat de setge: Interior té una llista de Mossos independentistes

|

- Publicitat -

L’Estat ha usat la caverna mediàtica per a amenaçar la policia catalana, el cos de Mossos d’Esquadra. Avui, El Mundo ha publicat un article on s’assegura que el Ministerio del Interior preveu substituir 5.000 agents catalans si desobeeixen “una altra vegada” després de la sentència del judici farsa contra els presos polítics independentistes.

Publicitat

Segons el rotatiu radical i ultra nacionalista espanyol, el pla de la Guardia Civil preveu un relleu “en bloc” dels comandaments en cas extrem i una altra opció alternativa basada en “supervisar als caps”.

El col·lectiu independentista de la policia catalana, Mossos Guilleries, ho ha titllat de “purga ideològica de Mossos per part de l’Estat” i destaca una part escandalosa de l’article de El Mundo on s’assegura que Interior “compta amb una relació completa de comandaments afins a la causa independentista”, és a dir, una llista amb noms i cognoms.

Mossos Guilleries ho resumeix amb ironia: “tot un exemple de constitucionalisme avançat”.

Et pot interessar  VÍDEO | Detenen un ultra de Lloret que ensenyava com fabricar armes de foc per atacar col·lectius ideològics
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió