Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Els Mossos repartiran cada dilluns material de protecció als agents

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra distribuiran cada dilluns material de protecció per al personal de el cos que està treballant durant el confinament decretat basant-se l’estat d’alarma per combatre la pandèmia de coronavirus.

Publicitat

Segons ha informat aquest dilluns la policia catalana, aquesta distribució de material com màscares i líquid hidroalcohòlic es realitza de manera centralitzada des del magatzem del Complex Central a Sabadell (Barcelona) cap a les comissaries i serveis a tot Catalunya.

L’intendent sotscap de la Divisió Tècnica de la Planificació i Seguretat, Josep Saumell, ha explicat que els serveis d’administració de la policia catalana fan la recerca i adquisició de material i que després es distribueix des del magatzem central.

Ha detallat que els va arribant material a través de diferents transportistes i quan tenen tot el sol·licitat el distribueixen “d’acord amb ràtios per regions i serveis”.

L’intendent ha puntualitzat que tenen planificats els quatre dilluns vinents amb el material que repartiran i, en funció del que els arribi, aniran “modificant si calen les quantitats en cada lloc”.

Et pot interessar  Front comú dels sindicats per aturar Vox a les eleccions municipals: "No és un partit. És una organització feixista"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió