Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Els Comuns Federalistes celebren que el Consejo de Ministros es faci a Barcelona

"És un gest de distensió per a Catalunya"

|

- Publicitat -

Els Comuns Federalistes (que no els sobiranistes, ni tampoc els unionistes, també coneguts com a equidistants) han celebrat al seu perfil de Twitter que Pedro Sánchez, president espanyol, hagi decidit provocar la població catalana emulant Francisco Franco i traslladant un Consejo de Ministros a la capital catalana i, fer-ho, a més, el 21-D, un any després que l’independentisme tornés a guanyar unes eleccions imposades el cop d’Estat del 155.

I ho celebren perquè consideren que és “un gest de distensió per a Catalunya”. A més, sense que tingui relació sobre l’indret de la reunió dels ministres espanyols, prossegueixen la publicació amb un “Celebrem la pujada del SMI, fruit de l’acord de Catalunya en Comú Podem que retallarà desigualtats però exigim limitar el preu dels pisos de lloguer, un acord encara pendent”.

Publicitat

La resposta no s’ha fet esperar: tant d’usuaris anònims com polítics de primera línia han reaccionat a tal despropòsit. És el cas d’Aurora Madaula, diputada de JxCat al Parlament, que ha recordat perquè és una provocació. Però els comuns han titllat de trolls els responsables de les respostes a la seva piulada i, a més, han aprofitat per a fer-se publicat d’un acte amb Joan Coscubiela.

https://twitter.com/Aurora_Madaula/status/1074981178736820224

Et pot interessar  Albiach situa el PSC i ERC com a "principals aliats" d'un "govern progressista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut