Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

EL SEGCAT es posiciona a favor de les condicions laborals de Mossos com a conciliació familiar

|

- Publicitat -

El sindicat Nacional de Seguretat de Catalunya dona suport als canvis perquè el Cos de Mossos d’Esquadra millori en les condicions laborals del seu personal en referència a la conciliació laboral.

La reunió es va celebrar el passat 31 de gener amb l’objectiu de debatre la Nova prefectura de la Policia del Cos dels Mossos d’Esquadra. El projecte té la voluntat de posar el centre el Mosso o la Mossa “perquè sigui el pilar fonamental”.

Publicitat

El principals temes van ser, la jubilació del Cos de Mossos, l’aturada de la segona activitat, la paga de la Covid-19 i els incidents tinguts, els pressupostos per poder millorar en recursos, el model d’ordre públic o el trànsit.

Pel que fa els pressupostos van deixar palès que eren conscients de la seva millora. Però des del sindicat volen apostar fort pel Model de Seguretat i Emergències de Catalunya. En aquesta línia manifesten que fa relativament poc es va apujar el Sostre d’Efectius i per aquest motiu reclamen més vehicles i comissaries Antiquadres.
D’altra banda, en referència al model d’ordre públic sol·liciten més formació d’ordre públic i protecció d’edificis, més formació d’ABRO i BRIMO per unificar criteris i formacions, descentralitzar la BRIMO i potenciar la mediació, entre altres.

Et pot interessar  Mossos de proximitat: la Policia Local dels pobles petits del Baix Empordà
Publicitat

Opinió

Minut a Minut