Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Carrizosa esbronca a Sánchez per no haver aconseguit “res” per rebaixar el preu de l’energia i li reclama “mesures”

|

- Publicitat -

El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha acusat el president espanyol, Pedro Sánchez, de “no aconseguir res” a la trobada amb els líders europeus que va tenir lloc ahir divendres per prendre mesures contra l’encariment del preu de l’energia. L’acord dels 27 passa per considerar Portugal i l’Estat espanyol com a illa energètica per la poca connexió de la península Ibèrica amb la resta d’Europa, quelcom que segons Carrizosa “ja està passant en altres països”. “Sánchez el que ha fet una vegada més és arribar tard i no aconseguir res”, ha assegurat.

El dirigent taronja ha reclamat al govern espanyol “una continuïtat en la rebaixa dels preus de l’energia” i que es prenguin “mesures”. “Per tal que la gent posi la rentadora amb més tranquil·litat, el govern ha de col·laborar i no esperar que tot vingui d’Europa”, ha dit aquest dissabte en declaracions a la premsa.

Publicitat

Carrizosa ha atès els mitjans de comunicació davant de l’estadi del RCD Espanyol, a Cornellà de Llobregat, on aquest mateix dissabte la selecció espanyola de futbol masculí, ‘La Roja’, juga un partit contra Albània. Per al líder de Cs, aquest matx és un indicador de “normalitat” davant del “clima ideològic que han imposat els independentistes” i que ha fet, segons ell, que la selecció espanyola no hagi jugat a Catalunya en 18 anys. Per celebrar l’esdeveniment, el partit ha desplegat una bandera espanyola de grans dimensions.

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut