Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Boye rep el suport de Torra i Puigdemont després de l’escomesa

|

- Publicitat -

La matinada d’aquest diumenge uns “desconeguts” han tornat a intentar intimidar les defenses dels presidents de la Generalitat, la de l’exili de Carles Puigdemont i al Principat de Quim Torra. L’advocat advertia: “Es pensen que ens intimidaran, però no ho faran. Ara caldrà valorar el que pot faltar i, sobretot, el que pot sobrar”.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha estat dels primers a reaccionar i a través de les xarxes socials li ha mostrat el seu suport. “Estimats Gonzalo Boye i Isabel Elbal, gràcies per defensar-nos posant en risc el vostre despatx i les vostres carreres. Gràcies per seguir. Avui som nosaltres els qui estem al vostre costat pel que calgui”, ha piulat Torra.

Publicitat

L’expresident de la Generalitat i líder de JxCat, Carles Puigdemont, també ha mostrat el seu escalf. “Un altre atac contra Boye i Elbal. Els molesta la feina que fan i el compromís que tenen. Coneixem aquestes pràctiques que perpetren aquests ‘desconeguts’… Molts d’ànims”, ha ressaltat Puigdemont.

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut