Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Bon Preu destinarà l’arrodoniment solidari de gener a Plataforma per la Llengua

|

- Publicitat -

La cadena de supermercats del Grup Bon Preu reivindica novament la protecció de la llengua del territori i anuncia que l’arrodoniment solidari del mes de gener es destinarà a Plataforma per la Llengua. Concretament, col·laboren a la campanya dedicada a promoure el català a les plataformes digitals.

“Si analitzem amb detall el retrocés de l’ús social del català, constatem que és especialment greu entre el jovent. Així, les noves generacions, viuen en un entorn altament descatalanitzat”, constaten des del supermercat. Per això, la col·lecta cobrirà en la mesura possible la tasca de l’ONG, que incentiva les plataformes a tenir present la llengua i oferir continguts en català.

Publicitat

Abans de finalitzar una compra, els treballadors oferiran als clients la possibilitat d’arrodonir l’import del seu pagament i destinar la diferència a la Plataforma. A més de treballar perquè incloguin el català, des de l’entitat volen “assessorar les plataformes perquè també tinguin present la llengua a les interfícies, contractes i comunicacions amb els usuaris”.

L’objectiu és recaptar 50.000 euros, dels quals de moment, s’ha aconseguit un 1% amb la participació de 3.621 persones que han aportat 602 euros.

Et pot interessar  Aprendre català de la mà dels alumnes de Batxillerat, la iniciativa d'una escola de Manresa amb 27 nacionalitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut