Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] Una gravació de Jaume Collboni demana el vot per telèfon a les llars de Barcelona

Agressiva campanya del PSC a Barcelona que ja comença a tenir efectes negatius

|

- Publicitat -

Jaume Collboni ha començat ja la campanya electoral per a les eleccions municipals a Barcelona. El líder local del PSC està trucant a les llars de la ciutat comtal per tal de demanar el vot. Però, evidentment, ell no realitza cada trucada sinó que és un sistema automàtic que emet una gravació seva.

Aquesta acció de publicat tan agressiva, que és de suposar que els seus caps de campanya deuen haver considerat oportuna, ja està creant les primeres reaccions negatives.

Publicitat

Una usuària de Twitter ha estat ràpida i, en rebre la trucada, ha gravat l’àudio que Collboni ofereix i ha acompanyat el text amb una ferotge crítica: “No, Jaume Collboni. No vull que em truquis a casa amb un missatge pregravat. I demana perdó pel 155”.

Les reaccions no s’han fet esperar i diferents usuaris han advertit que no volen rebre la trucada, d’altres n’han fet mofa i altres han explicat que en sentir el nom del socialista van penjar immediatament. De moment, doncs, sembla que la trucada d’un Jaume Collboni robotitzat està generant l’efecte invers al desitjat.

Et pot interessar  El PSC lidera la intenció de vot entre els més joves, seguit de Junts, ERC i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut