Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Pressing unionista a Colau: Collboni recull el guant de Valls

|

- Publicitat -

L’alcaldable del PSC a Barcelona, ​​Jaume Collboni ha avisat aquest dimecres que l’alcaldessa en funcions i segona en els comicis, Ada Colau (BComú), ha de decidir si vol un govern “proindependencia o un de “proBarcelona” i de “base progressista” a la ciutat.

“Un cop ho hagi decidit, haurem de buscar els mecanismes per a la investidura”, ha remarcat Collboni en una entrevista a Ser Catalunya recollida per Europa Press.

Publicitat

Collboni ha apostat per articular majories de cara a la investidura i no sobre pactes de govern. També ha explicat que no ha parlat personalment amb Colau des de diumenge tot i que ho va intentar, i sí ho va fer amb la resta de candidats, per cortesia després de les eleccions i sense abordar possibilitats de pactes.

Ha insistit que no votarà un “alcalde independentista ni participarà d’un govern amb independentistes”, i s’ha preguntat per què Barcelona hauria de tenir un alcalde independentista si no tenen majoria en el ple.

Cal recordar que avui mateix, Manuel Valls, el candidat de Cs, s’ha mostrat disposat a investir Colau com a alcaldessa “sense condicions”, ja que ho veu com “la solució menys dolenta” per impedir “que la ciutat caigui en mans del separatisme” amb Ernest Maragall com a batlle.

Et pot interessar  Gràcies a Colau: L’alcalde Collboni confraternitza amb l’exèrcit espanyol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut