Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Pressing Colau: empresaris unionistes aposten pel pacte amb Collboni i Valls

|

- Publicitat -

La victòria independentista a Barcelona ha posat nerviosos als poders fàctics unionistes i a les grans empreses que operen a Barcelona. Així ho explica el digital LaInformación que assegura que empresaris unionistes “s’estan començant a moure entre bambolines” per fer saber a les formacions polítiques “les seves preferències i les coalicions que veurien amb bons ulls”. Segons el mitjà citat, l’alta burgesia barcelonina no vol per a res a veure a Ernest Maragall a l’alcaldia: “seria perillós tenint en compte la situació a la Cambra de Comerç”, assegura que diuen, després de la victòria de Joan Canadell.

El mateix digital explica que el desig dels empresaris és clar: “per a nosaltres és ideal que l’alcalde sigui Collboni”. També recorden que aviat hi haurà una trobada de la plana major de l’empresariat català a finals d’aquesta setmana a la reunió anual del Cercle d’Economia a Sitges. Un dels debats serà divendres sota el nom ‘Barcelona i empresa: dinamisme i dimensió’ on hi intervindran Juan José Bruguera, el president del Cercle, i Josep Sánchez Llibre, president de Foment.

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut