Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Lliçó d’una alcaldessa del PSOE a Colau: dura 1 dia pels remordiments d’haver rebut vots del PP

|

- Publicitat -

Lliçó d’ètica i moral d’una alcaldessa del PSOE a Andalusia a Ada Colau. Ha passat a Conil de la Frontera (Cadis). La cap de llista i ja escollida alcaldessa del PSOE, Carmen Sánchez, ha dimitit només un dia després de ser investida.

Va rebre la majoria dels suports en la primera ronda gràcies als vots de AndalucíaxSí i PP. No obstant això, la ja exalcaldessa va rebutjar els vots de la dreta. “Les conviccions estan per sobre del càrrec” ha explicat a diferents mitjans.

Publicitat

A la primera votació per a la constitució de l’Ajuntament de Conil de la Frontera, els cinc regidors del PSOE es van votar a si mateixos, a més de rebre els vots dels quatre regidors de AndalucíaxSi i dos del PP. D’aquesta manera, van obtenir la majoria absoluta, amb 11 regidors de 21. No obstant això, el PSOE ha renunciat a aquesta possibilitat de governar, deixant pas a Juan Bermúdez (IU), que va encapçalar la llista més votada.

“Jo no podia governar amb la dreta” ha explicat als mitjans. Tampoc la resta de regidors del seu partit que van haver de respondre un per un a si volien encapçalar la candidatura, mostrant tots el seu rebuig a fer-ho.

Et pot interessar  Gènova manté la incògnita sobre la candidatura popular del 12-M i aposta per escoltar l'opinió del PPC
Publicitat

Opinió

Minut a Minut