Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’Ajuntament de Barcelona “intenta ocultar la negligència” de l’accident mortal a Ciutadella

|

- Publicitat -

Un home de 41 anys va morir dimarts passat a la tarda al Parc de la Ciutadella de Barcelona per la caiguda d’una palmera on també va resultar ferida una dona. Els Mossos han obert una investigació i l’Ajuntament de Barcelona ha encarregat un estudi d’urgència per aclarir les causes de la caiguda de l’arbre.

La família de la víctima, però, considera que s’ha produït una “negligència” per part del govern d’Ada Colau i el PSC i que, a més, l’Ajuntament de Barcelona està intentant “amagar-ho” deliberadament. Concretament, un cosí de l’accidentat mortal ha afirmat a les xarxes que “ahir el meu cosí va morir després de caure la palmera al parc de la ciutadella. L’ajuntament sap que va ser una negligència i està intentant ocultar-ho”.

Publicitat

La denúncia encara va més enllà i fa esgarrifar: “No ens deixen parlar amb els testimonis” assegura el familiar. A més, la família de la víctima fa una crida a les xarxes per a poder obtenir més informació del que va passar: “Si algú sap alguna cosa envieu-me un missatge privat”.

Et pot interessar  Aragonès: "El projecte de Salvador Illa és Espanya i el projecte de Carles Puigdemont és Puigdemont"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut