Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Mor un home de 41 anys en caure-li una palmera al Parc de la Ciutadella de Barcelona

|

- Publicitat -

Un home de 41 anys ha mort aquest dimarts a la tarda al Parc de la Ciutadella de Barcelona per la caiguda d’una palmera. En l’accident també ha resultat ferida una dona, segons fonts municipals. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 15.10 hores. Fins al lloc s’hi han desplaçat 5 dotacions de Bombers de Barcelona, 3 unitats del SEM i diversos efectius de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra. Els Mossos han obert una investigació i l’Ajuntament de Barcelona ha encarregat un estudi d’urgència per aclarir les causes de la caiguda de l’arbre.

Els grups municipals de l’oposició de l’Ajuntament de Barcelona han demanat aquest dimarts a l’alcaldessa, Ada Colau, explicacions per la caiguda d’una palmera al parc de la Ciutadella. En diferents missatges a Twitter recollits per Europa Press, el portaveu d’ERC a Barcelona, Jordi Coronas; la líder de JxCat, Elsa Artadi; la presidenta de Cs, Luz Guilarte, i la regidora de BCN Canvi, Eva Parera, han exigit esclarir “com més aviat millor” les causes de la caiguda de l’arbre.

Publicitat

Colau ha expressat el seu condol a la família i amics de la persona morta i ha desitjat la ràpida recuperació de la dona ferida, i ha afegit que l’Ajuntament ha reiterat que s’ha iniciat una investigació per esclarir les causes del fet.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut