Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

La ‘maragallada’ de Valls per guanyar vots

El candidat a l'alcaldia es troba amb el president del COE i insisteix en celebrar uns Jocs Olímpics a Barcelona

|

- Publicitat -

El candidat a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls insisteix en la seva aposta per celebrar uns Jocs Olímpics a la ciutat. “Serviria per donar a la ciutat una forta dosi d’il·lusió i confiança”, ha dit Valls, que aquest dilluns ha visitat la seu del Comitè Olímpic Espanyol (COE) a Madrid, on s’ha trobat amb el president de l’entitat, Alejandro Blanco. El candidat a l’alcaldia, que ha subratllat “l’innat esperit olímpic” de Barcelona, manté que la celebració a la capital catalana dels Jocs Olímpic d’hivern del 2030 o els d’estiu del 2032 són un dels “principals reptes com a alcalde” i, segons ha explicat a través d’un comunicat, traslladarà aquesta intenció al Comitè Olímpic Internacional (COI) en les pròximes setmanes.

Sobre les crítiques rebudes per part del candidat d’ERC a l’alcaldia, Ernest Maragall, per l’aposta per celebrar un gran esdeveniment com uns Jocs Olímpics, Valls ha indicat que “demostren les intencions dels independentistes de no voler pactar” amb el govern espanyol un projecte que ha remarcat que “beneficiaria Barcelona i els barcelonins”.

Publicitat

En aquest sentit, ha dit que és “el perfecte exemple de la involució” que representen els partits independentistes, amb una Barcelona “aïllada del món”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut