Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La Guàrdia Urbana desmenteix Colau: es dupliquen els furts d’ençà que és alcaldessa

|

- Publicitat -

El principal sindicat de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Sapol (Sindicat d’Agents de la Policia Local), ha desmentit les declaracions de l’alcaldessa Ada Colau sobre la inseguretat que viu la ciutat de Barcelona.

Sapol ha afirmat que les estadístiques no enganyen i s’han duplicat els furts d’ençà que la comú és alcaldessa. Actualment es produeixen entre 14 i 15 diaris i, segons el sindicat, també hi ha una o dues agressions sexuals a la ciutat comtal.

Publicitat

En declaracions a ElConfidencial.com, el sindicat explica que des de la policia local ja es va advertir fa temps de la perillosa deriva a la qual s’abocava la ciutat i afirmen que a Colau “no li agrada la Urbana”. També detallen que sempre ha buscat altres culpables: la falta d’agents, els Mossos, el departament d’Interior de la Generalitat i que ara acusa la dreta d’estar darrere d’una campanya contra el seu govern i que mai ha fet autocrítica.

El sindicat també recorda la permissivitat que hi ha hagut amb el Top Manta i els ocupes i que, fins i tot, Colau ha creat un “un món al revés: davant de qualsevol conflicte entre un policia local i un delinqüent, l’ajuntament treia la defensa jurídica a l’agent i la hi posava el delinqüent”.

Et pot interessar  Aragonès titlla la proposta de finançament d'Illa de "cafè descafeïnat i aigualit per a tothom"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut