Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

ERC denuncia que el nou ajuntament del PSC i JxCat a Cassà ha retirat la pancarta de l’AMI de la façana

Els republicans han anunciat que entraran “una sol·licitud demanant els motius” de la decisió

Gerard Sesé 20/06/2019

Comencen les conseqüències dels pactes contra-natura als ajuntaments que han dividit l’independentisme. Les primeres tensions s’estan vivint a Cassà de la Seva (Gironès) on ERC ha denunciat a les xarxes socials la retirada de la façana del consistori la pancarta de l’Associació de Municipis per la Independència del balcó tot i que l’estelada encara es manté.

Junts per Cassà (JxCassà) i el PSC van signar un acord de govern a Cassà de la Selva de cara als quatre anys vinents. Es tracta d’un acord entre la segona i la tercera força amb vuit regidors i un, respectivament. Amb aquesta fórmula, JxCassà va treure de l’alcaldia a ERC, que el passat 26-M va repetir la victòria electoral per la mínima.

Des d’Esquerra Cassà han mostrat la seva preocupació per la retirada de la pancarta de l’AMI i ho han denunciat a la xarxa amb un parell de fotografies, la de l’abans i després.

A més, han anunciat que entraran “una sol·licitud demanant el perquè de la retirada i reclamant que es torni a col·locar, mostrant el suport explícit del nostre consistori amb la construcció de la República Catalana i la llibertat dels presos i preses polítics”.