Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

ERC denuncia que el nou ajuntament del PSC i JxCat a Cassà ha retirat la pancarta de l’AMI de la façana

|

- Publicitat -

Comencen les conseqüències dels pactes contra-natura als ajuntaments que han dividit l’independentisme. Les primeres tensions s’estan vivint a Cassà de la Seva (Gironès) on ERC ha denunciat a les xarxes socials la retirada de la façana del consistori la pancarta de l’Associació de Municipis per la Independència del balcó tot i que l’estelada encara es manté.

Junts per Cassà (JxCassà) i el PSC van signar un acord de govern a Cassà de la Selva de cara als quatre anys vinents. Es tracta d’un acord entre la segona i la tercera força amb vuit regidors i un, respectivament. Amb aquesta fórmula, JxCassà va treure de l’alcaldia a ERC, que el passat 26-M va repetir la victòria electoral per la mínima.

Publicitat

Des d’Esquerra Cassà han mostrat la seva preocupació per la retirada de la pancarta de l’AMI i ho han denunciat a la xarxa amb un parell de fotografies, la de l’abans i després.

A més, han anunciat que entraran “una sol·licitud demanant el perquè de la retirada i reclamant que es torni a col·locar, mostrant el suport explícit del nostre consistori amb la construcció de la República Catalana i la llibertat dels presos i preses polítics”.

Et pot interessar  Torra avisa que la candidatura "efectiva" de Puigdemont a la Presidència "dependrà de moltes coses"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut