Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El director de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona envia “a la merda” els crítics amb Colau

El Director del Pla Estratègic de Turisme de Barcelona explota arran de la baralla entre els manters i el turista

|

- Publicitat -

L’episodi de la baralla entre els manters i un turista nord-americà continua provocant polèmica. Aquest cop una de les figures que s’ha mullat ha estat el director del Pla Estratègic de Turisme de Barcelona, Albert Arias, que en una piulada ha enviat “a la merda” els qui arran de la polèmica han carregat contra la gestió municipal: O sigui, que un tio s’esbaralla amb un altre i, de cop, la ciutat és Gomorra, el país s’enfonsa, les rotatives s’escalfen i, al final, como no, la culpa és de Colau, que no fa res. Sincerament, us en podeu anar a la merda”.

Publicitat

La versió del Sindicato Popular De Vendedores Ambulantes de Barcelona

El sindicat dels venedors ambulants ha denunciat que la seva versió dels fets s’hagi amagat per així seguir criminalitzant el col·lectiu. Segons apuntava el seu portaveu, el turista nord-americà va agredir amb una botella els venedors quan intenta regatejar el preu de venda de les bosses de mà.

Aquesta agressió del turista va tenir la resposta dels venedors, que van colpejar el turista provocant-li un trau al cap i contusions a dos membres de la seva família.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut