Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Mònica Oltra dimiteix després de ser imputada pel cas del seu exmarit

|

- Publicitat -

La vicepresidenta del govern valencià i líder de Compromís, Mònica Oltra, ha anunciat aquest dimarts a la tarda que dimiteix del càrrec, dies després de ser imputada acusada d’encobrir el cas de presumptes abusos sexuals a una menor tutelada que hauria comès el seu exmarit. Oltra ha resistit uns quants dies després que es conegués la imputació, afirmant que no sucumbiria a una campanya de difamació que atribueix a l’extrema dreta. Finalment, però, la fins ara vicepresidenta valenciana ha donat el braç a tòrcer. En una compareixença de premsa ha afirmat que marxa “amb la cara ben alta, sabent la infàmia que és això”, en referència a la polèmica que l’ha fet plegar. Però també ha admès que plega “amb les dents serrades. Molt serrades”.

Oltra està investigada per haver encobert, presumptament, els abusos sexuals del seu exmarit a una menor tutelada. Fa quatre dies va dir que no dimitiria pel que considerava una campanya contra ella, però ja aleshores el president de la Generalitat valenciana, el socialista Ximo Puig, l’emplaçava a prendre decisions.

Publicitat

La decisió que ha pres Oltra ha estat dimitir, i ha explicat a la roda de premsa que ara l’executiva de Compromís es reunirà “per parlar del futur”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut