Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

‘Ments inquietes’: TV3 estrena una sèrie documental sobre creativitat i talent intergeneracional català

|

- Publicitat -

TV3 posa en marxa una nove sèrie documental que s’anomena ‘Ments Inquietes’. El nou projecte tracta sobre la creativitat i talent intergeneracional català, analitzarà la vocació, passió, objectius i històries personals de 12 protagonistes.

Cada capítol està dedicat a una disciplina diferent: gastronomia, música, sostenibilitat, literatura, ciència i arquitectura, i compta amb dos protagonistes de generacions diferents. Els xefs Carme Ruscalleda i Ivan Surinder, els músics Santi Balmes i Maria Arnal, i els escriptors Sílvia Soler i Sebastià Portell són alguns dels protagonistes de la sèrie.

Publicitat

El programa s’endinsa als seus estudis, despatxos i santuaris de creació, dalt de l’escenari, en presentacions i rere els fogons; els sentim parlar dels seus referents, de les seves ferides i dels moments veritablement decisius de la seva vida, aquells que expliquen qui són. En definitiva, un cop d’ull privilegiat al món interior de 12 grans creadors. A més, ‘Ments inquietes’ també es proposa establir un diàleg entre dues generacions de creadors catalans que han crescut en contextos molt diferenciats, i destaca les seves similituds i diferències a l’hora d’entendre la vida i de desenvolupar els seus processos creatius.

Així doncs, la sèrie estarà formada per 6 capítols de 45 minuts i l’estrena serà dijous 7 de juliol a les 23.10 a TV3.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut