Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Maragall pica l’ullet a JxCat criticant les reaccions després de l’acord d’ERC i el PSOE

|

- Publicitat -

El regidor i líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha criticat les males reaccions que hi ha hagut per part d’altres partits independentistes, al saber-se que ERC s’abstindrà en favor d’una nova pròrroga de l’estat d’alarma al Congrés.

Sense citar qui o quins han dit res, Maragall enumera diverses que coses que ha notat en algunes de les reaccions a l’acord a Twitter: en primer lloc, arriba a la conclusió que els altres no volen “que passi res de bo si no sóc jo qui ho aconsegueix”. També defineix que alguns neguen qualsevol cosa que no surti d’ells mateixos amb la frase feta “La guineu quan no les pot haver, diu que són verdes”. Per últim, retreu a tots els crítics que busquen la confrontació i que “mori la política”, per acabar amb un clar missatge de suport al seu partit: “ERC endavant!”

Publicitat

Un nou senyal del malestar que hi ha entre les agrupacions independentistes, i sobretot entre els socis del Govern català: JxCat i ERC.

Et pot interessar  Govern, Comuns i CUP veuen la querella de JxCat per l’informe sobre Casol com una “amenaça” a les víctimes de masclisme v
Publicitat

Opinió

Minut a Minut