Dissabte, 27 de febrer de 2021 - Edició 947
La República

Manuel Valls intenta humiliar a Ernest Maragall després del seu suport als pressupostos de Colau

El cap del grup municipal d’ERC diu que no veu per enlloc el segell de Barcelona pel Canvi en els comptes i aquests li responen “com la cadira d’alcalde, que tampoc l’ha sabut trobar”

Gerard Gort
Gerard Gort 22/12/2020
Pla mig dels candidats a l'alcaldia de Manuel Valls (Barcelona pel Canvi-Ciutadans), Ernest Maragall (ERC) i Jaume Collboni (PSC) a l'inici del debat, el 25 d'abril del 2019. (Horitzontal)

Barcelona pel canvi, la formació de Manuel Valls, ha intentat ridiculitzar el president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, cap de l’oposició, després de l’acord que ha segellat amb l’equip de govern format pels comuns i els socialistes per aprovar els pressupostos del 2021. Manuel Valls i Eva Parera, els dos únics regidors de Barcelona pel Canvi que es van separar de Ciutadans poc després de la investidura de Colau, han anunciat ara també el seu vot favorable als comptes municipals.

Valls ha tret pit del seu suport al pressupost assegurant que “porta el nostre segell”. Maragall ha replicat que “el recent suport de Manuel Valls al pressupost no té rellevància política. Ell parla d’un suposat segell que encara no hem sabut trobar”. I Eva Parera, la regidora de Barcelona pel Canvi que acompanya Valls al consistori, s’ha burlat d’haver evitat la seva investidura tot i ser el més votat a les eleccions i li refrega a la cara que Colau va ser alcaldessa gràcies als vots de Valls i Ciutadans. Parera furga en la ferida responent a Maragall: “Com la cadira d’alcalde, que tampoc l’ha sabut trobar”.

 

Manuel Valls empastifa els pressupostos de Barcelona