Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’unionisme busca brega amb els manifestants del tall a la Meridiana

|

- Publicitat -

Cs, PP i Vox han participat aquest dimarts al vespre a la concentració convocada per l’agrupació Meridiana sense talls per denunciar els talls de trànsit provocats per les concentracions d’una altra agrupació independentista, Meridiana resisteix. Els representants dels partits han criticat la “passivitat” del Govern i han denunciat que la situació fa temps que perjudica els veïns i els comerços de la zona. Les dues protestes estaven separades per un cordó policial dels Mossos d’Esquadra i no s’han produït incidents, més enllà de les escridassades dels assistents de les dues parts.

El diputat del Parlament de Catalunya Joan Garriga (Vox) ha participat en la protesta contra els talls, carregant contra aquells que els realitzen. Garriga ha recordat que es tracta d’una “artèria principal” de la ciutat, utilitzada cada dia per milers de ciutadans, i ha demanat la dimissió del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, per actuar amb “impunitat”.

Publicitat

També ha parlat Anna Grau, diputada de Cs, qüestionant la passivitat de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i les forces de seguretat per permetre que “continuïn succeint aquests talls i no acabar amb el problema”. L’ha acompanyat el portaveu de la formació al Parlament, Nacho Martín Blanco, que els “radicals i fanàtics de sempre” continuen “coartant “drets i llibertats”.

Finalment, el líder del PP a Barcelona, Josep Bou, ha demanat que s’aturin els talls i ha recordat que perjudiquen el barri, els comerços i l’economia de Barcelona.

Et pot interessar  L’exdiputat del PP menorquí Juan Carlos Grau, condemnat per distribuir pornografia infantil
Publicitat

Opinió

Minut a Minut