Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

L’Estat segueix intentant prendre el pèl a Catalunya i estudia com mantenir part de les cabines de l’AP-7 a la Jonquera

|

- Publicitat -

EL Gobierno “més progressista de la història” insulta la intel·ligència dels votants i afirma ara, que estudia com mantenir part de les cabines de l’AP-7 a la Jonquera. Cal dir que les obres de les vies alliberades a càrrec de l’estat tenen un retard molt significatiu en comparació amb les de titularitat catalana.

L’executiu espanyol, al·legant que és possible que calgui mantenir algunes de les cabines per “fer controls a la frontera en situacions excepcionals” prova de procrastinar la retirada, estalviar-se les obres i a més fet de manera gairebé “desintencionada” tenir un major control sobre les vies catalanes.

Publicitat

El subdelegat de l’Estat a Girona, Albert Bramon, diu que cal “trobar una alternativa” i habilitar una zona on la policia pugui apartar els vehicles. Per això, reconeix que la demolició de les estructures actuals s’endarrerirà i que no es podrà fer aquest 2021. Bramon però també confia que d’aquí a un any, com a màxim, s’hagi trobat una solució definitiva.

El subdelegat, que ha valorat els pressupostos a la demarcació, diu que entre les “prioritats” dels comptes hi ha avançar amb l’estudi de la variant de Figueres i acabar del tot la millora de l’N-II entre Maçanet i Tordera.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut