Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

L’estat inverteix un dineral en traduccions telefòniques per la Policia Nacional

|

- Publicitat -

11,7 milions d’euros. Aquesta és la quantitat que s’estalviaria l’estat per la seva Divisió Econòmica i tècnica de la Policia Nacional si no fos perquè els seus treballadors viuen fidels a l’únic idioma de la pàtria: el castellà. Es tracta d’un contracte per una unió temporal d’empreses del sector privat per la “traducció d’escoltes telefòniques” i la “transcripció de cintes d’àudio o altres suports informàtics gravats en idiomes que no són en castellà”, i això inclou, per descomptat, el català i l’euskera.

Publicitat

La part bona d’aquests contractes és que, segons informa el diari Vozpópuli, una bona colla de traductors tindran feina, ja que se’n necessitaran uns quants per traduir des del rus fins a l’anglès, passant pel georgià, el portuguès o el romanès.

A més, els escollits per la feina estaran sotmesos a un contracte de confidencialitat pel possible “material sensible” que puguin traduir de les converses telefòniques recollides per la policia.

Et pot interessar  ÀUDIO | L'ONG Save the Children discrimina una simpatitzant catalanoparlant en negar-se a atendre-la en català
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió