Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Laura Borràs assegura que Torra seguirà sent president “ho digui o no el Suprem”

|

- Publicitat -

La líder de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha assegurat que el president de la Generalitat, Quim Torra, seguirà sent president “ho digui o no el Suprem”, i ha defensat que només escullen el president els diputats del Parlament votats pels representants, i no un tribunal.

Així ho ha dit en una entrevista al canal 3/24, poc abans que es conegui la decisió del Tribunal Suprem, que ha dit que no es suspèn d’urgència l’acord de la Junta Electoral Central que va retirar la credencial de diputat al Parlament a Torra. Borràs diu que “ens hem de plantar per defensar el que és la sobirania al del Parlament. No permetre cap ingerència. Ja hi ha hagut massa retallades”, i defensa que el Parlament ha de regir-se pel seu reglament, el quan ha dit que estableix que per retirar la credencial a un diputat, o bé ha de ser per voluntat pròpia, o perquè existeix una sentència ferma.

Publicitat

Borràs també ha dit que el dilluns JxCat estarà al ple del Parlament Europeu per acompanyar als eurodiputats Carles Puigdemont i Toni Comín, i ha recordat al líder d’ERC, Oriol Junqueras, després que el TS hagi decidit no suspendre l’acord de la JEC que li negava la credencial d’eurodiputat. “M’hauria agradat molt, també, que hi fos el vicepresident legítim d’aquest país”, ha dit Borràs, i també assegura que Europa veurà que Espanya desobeeix la justícia europea.

 

Et pot interessar  El Suprem cita Puigdemont i Wagensberg a declarar com a investigats de terrorisme en la causa del Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut