Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

L’augment del preu de l’acer i el coure se suma al cúmul de desastres de les obres del tramvia de la Diagonal i encareix el projecte 4 milions

|

- Publicitat -

Males notícies per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Per si no n’ha tingut prou amb la notícia de la seva citació judicial, que contradiu el codi ètic dels comuns, té un altre maldecap sobre la taula: l’encariment del coure i del preu de l’acer.

Aquestes matèries primeres han augmentat des del moment en què es va fer el pressupost i ara caldrà pagar 4,2 milions d’euros més per a construir el traçat. Cal parar atenció que quan es van licitar aquestes obres, només hi havia una candidatura, que per postres, va presentar un import superior al previst tal com afirma Tot Barcelona.

Publicitat

En definitiva, que va assignar-se, amb penes i treballs, atès que la normativa no preveu adjudicacions a l’alça. De moment, l’adjudicació ja ha tingut un encariment de les obres, que es comunica la mateixa setmana que es fa saber que Ada Colau serà investigada per concessions de subvencions públiques municipals a entitats afins als comuns.

El regidor de Junts a Barcelona, Jordi Martí, ha fet una piulada comentant la situació: “Continuem malbaratant diners públics en un projecte ferroviari obsolet, depredador de l’espai públic i que col·lapsarà la ciutat, després de vuit anys d’obres” ha dit.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut