Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

L’ANC esclata contra la taula de diàleg: “Una pantomima per aconseguir les engrunes autonomistes”

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana ha opinat oficialment sobre la taula de diàleg que el Govern de la Generalitat insisteix a mantenir amb l’estat espanyol, i que per ara ha donat resultats irrisoris, per no dir nuls, pel que fa al procés d’independència per una via pactada amb el Gobierno.

En un comunicat, l’ANC ha denunciat que aquest diàleg és “només una pantomima per aconseguir les engrunes autonomistes que està disposat a atorgar el govern espanyol”. Així de contundent s’ha mostrat l’entitat dirigida per Dolors Feliu, que també diu que tot plegat es tracta de la rendició del Govern. “Des d’un principi, el Gobierno no ha volgut ni sentir a parlar d’autodeterminació, referèndum, amnistia, i encara menys d’independència de Catalunya”, asseguren a l’escrit, que també critiquen el fet que només “s’han avingut a fer la foto”.

Publicitat

L’ANC recorda tots els escàndols recents que han demostrat un odi i una persecució d’Espanya contra Catalunya i en especial contra l’independentisme, com ara l’espionatge massiu, un fet que ni tan sols s’ha esmentat quan en l’última taula de diàleg s’ha fet referència a la “desjudicialització“. Amb tot, l’entitat conclou que “aquest fals diàleg no ens fa avançar, sinó que ens fa retrocedir”, i fa una crida a “sortir al carrer” si realment es vol la independència i que “el món ho sàpiga”.

 

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell cancel·la l'acte amb Aliança Catalana per manca de recursos econòmics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut