Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

L’advertència d’Albert Donaire abans d’arribar a ser independents: “S’ha de fer net. Qui la fa, la paga”

|

- Publicitat -

El mosso independentista i tuitaire Albert Donaire ha compartit una interessant reflexió a les portes d’acabar l’any 2021 amb una Catalunya que encara no ha esdevingut independent, i amb poca voluntat dels partits independentistes amb més suports per fer efectiva l’autodeterminació. Però a la piulada de Donaire no es menciona l’actual guerra entre partits independentistes per l’hegemonia i el procés que cal fer per arribar a pactar (o desobeir) la possibilitat que el poble decideixi el futur de Catalunya, i es fixa més en l’estat en el qual es podria trobar el país en el cas d’arribar-hi.

En concret, Donaire assegura que “una Catalunya independent no pot començar sense fer net i fent com si res davant tots els abusos comesos per l’oligarquia, jutges, fiscals i polítics colonials”. D’aquesta manera, el mosso proposa que tots aquells que hagin col·laborat en la repressió clarament injusta i provocada pels partits feixistes i les clavegueres de l’estat es puguin jutjar per haver estat col·laboradors de la persecució. “Qui la fa, la paga”, ha etzibat.

Publicitat

Et pot interessar  El TC desestima el recurs de Junqueras contra la decisió d'excloure'l de les eleccions generals del 2019
Publicitat

Opinió

Minut a Minut