Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

La SEGCAT alerta del problema que suposa retirar la Generalitat com a acusació particular de causes per manifestació

|

- Publicitat -

El Sindicat de seguretat SEGCAT ha sortit en defensa de la bona feina dels Mossos d’Esquadra després de la polèmica que envolta el cos amb el cas de Marcel Vivet, on la policia hauria acusat dels mateixos fets que Vivet un altre jove independentista. En un comunicat, parlen de l’arma de doble tall que pot suposar eliminar que la Generalitat formi part de l’acusació particular de casos com el de Vivet, perquè de la mateixa manera, també suposaria que en manifestacions com ara de l’extrema dreta on algú s’extralimiti contra els Mossos o causi danys a béns de la Generalitat, tampoc s’hi podria presentar com a acusació.

Per tot això, el Sindicat Nacional de Seguretat de Catalunya demana una reunió amb els Grups Parlamentaris de la Comissió d’Interior per tractar aquesta problemàtica, ja que consideren que els Mossos, així com altres treballadors de la Generalitat, han de tenir el suport de la institució.

Publicitat

Pel que fa a la sentència d’en Marcel Vivet, asseguren que els sembla desproporcionada, i que s’ha de lluitar per aconseguir els mètodes per saber què va passar en els moments narrats per l’acusació de Vivet.


 

Et pot interessar  Elena diu que s'ha "intensificat" el risc d'atacs de llops solitaris i lamenta que el context internacional "no ajuda"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut