Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La Moncloa “té la consciència tranquil·la” sobre el ‘Catalangate’ i continua ajornant la reunió amb Aragonès

|

- Publicitat -

La portaveu espanyola, Isabel Rodríguez, ha insistit que el seu executiu “té la consciència tranquil·la” sobre la resposta que ha donat al ‘Catalangate‘, la macrocausa d’espionatge a independentistes per part del CNI.

Des del Gobierno tenen la barra de dir que s’ha fet un “exercici de transparència” amb la compareixença de la directora del CNI a la comissió de secrets oficials i posant-se a disposició de la Justícia i del Defensor del Poble. Tot i que l’escàndol afecta directament a les relacions amb Catalunya, l’executiu de Pedro Sánchez evidencia que no és la seva prioritat i ni tan sols posa data a la reunió amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Publicitat

La portaveu ha explicat que malgrat que aquest dilluns Sánchez i Aragonès van mantenir una conversa telefònica, aquesta va versar únicament sobre l’accident ferroviari que va costar la vida a una persona, i no van abordar altres qüestions com l’espionatge o la reunió que han de mantenir. Segons Rodríguez, la reunió encara no està fixada i els equips dels dos presidents estan pendents de “concretar les dates i les agendes”.

Et pot interessar  ERC proposa formalment un cara a cara presencial entre Aragonès i Puigdemont "on sigui"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut