Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

La CUP crema imatges de Collboni, Batlle i Valls

|

- Publicitat -

La CUP Horta-Guinardó ha cremat aquest diumenge imatges dels regidors a l’Ajuntament de Barcelona Jaume Collboni (PSC), Albert Batlle (Units), i Manuel Valls (BCN Canvi) a la Festa Major d’Horta a la capital catalana, després d’un acte conjunt amb Arran i Endavant de lectura d’un manifest.

Publicitat

En una publicació de Twitter, la formació ha publicat imatges de la crema, juntament amb una descripció que definia els polítics barcelonins com a “responsables de la precarització, amics del capital i de les elits econòmiques que volen aniquilar la classe treballadora”, i han titllat a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de “còmplice”. També han cremat un logo de la Ràdio Horta-Guinardó, capitanejada per David Romero, a qui es vincula amb l’extrema dreta.

La CUP ha explicat el matí d’aquest dilluns també en el seu compte de Twitter que “la crema de les figures va ser col·lectiva, també per part d’alguns assistents”, en un acte que han descrit com organitzat per l’Esquerra Independentista.

Et pot interessar  La CUP reclama la "immediata llibertat" dels quatre independentistes acusats de preparar una protesta contra 'La Vuelta'
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió