Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La brillant resposta de Canadell als crítics que el titllen de “col·laboracionista”

|

- Publicitat -

El diputat de Junts i expresident de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, ha fet una interessant reflexió sobre l’estratègia política que està seguint el Govern de la Generalitat. En un fil a Twitter, ha volgut respondre a tots aquells que el titllen a ell, a Junts, i en general al Govern de la Generalitat de “col·laboracionistes” amb l’estat, fent servir de referència una conversa amb un company patriota.

Primer, Canadell defensa que el titllen de “col·laboracionista” quan fa només tres mesos que és diputat, i després d’haver treballat 12 anys per la independència sense cobrar res, i assegura que l’estratègia independentista ha de ser conjunta, amb ERC com a guanyador de les eleccions: “Sense ells no podem fer la independència”, remarca, defensant que mentrestant es prepara la postindependència i fets com l’ampliació de l’aeroport o els Jocs d’hivern dels Pirineus.

Publicitat

Amb tot, la resposta de Canadell al seu company patriota i als crítics és clara: “Cal aguantar un any, evidenciar que l’estratègia de negociació amb l’Estat exigida per ERC no té recorregut, i aleshores recuperar la DUI amb la pressió del carrer”.


 

Et pot interessar  2 Blocs: Republicans contra Involucionistes

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut