Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Junts comença diumenge la recollida de signatures per presentar-se als comicis del 14-F

|

- Publicitat -

Junts per Catalunya comença diumenge la recollida de les signatures que necessita per presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer del 2021. Com a nova formació que concorre per primera vegada a uns comicis al Parlament, i tal com estableix la llei electoral, cal presentar davant les Juntes Electorals Provincials avals equivalents a un 0,1% del cens electoral de cada circumscripció. Amb aquest objectiu, del diumenge 27 al diumenge 3 de gener es farà un desplegament territorial de recollida de signatures a centenars de punts del país. Els llocs es poden consultar al web de la formació.

D’altra banda, el partit ha explicat que la campanya electoral es finançarà a través d’aportacions ciutadanes i de préstecs en format de donatiu dels candidats, afiliats i simpatitzants. L’objectiu de Junts per Catalunya és no dependre de crèdits amb entitats financeres.

Publicitat

Et pot interessar  Junts reuneix més de 10.000 inscrits als autocars que s'habilitaran per seguir els actes de Puigdemont a Argelers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut