Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Junts cita l’executiva el mateix dia de la Constitució del Congrés per decidir la seva posició

La postura de Junts no se sabrà fins pocs minuts abans d'arrencar, a Madrid, la sessió constitutiva del Congrés i el Senat

|

- Publicitat -

La formació de Junts per Catalunya està disposada a portar l’hermetisme sobre la direcció de les negociacions per a la conformació de la Mesa del Congrés de Diputats fins al límit. Així, la formació de Laura Borràs celebrarà una reunió telemàtica de l’executiva el mateix dijous 17 d’agost a les vuit del matí, dues hores abans de l’inici de la sessió constitutiva.

La convocatòria de l’executiva de Junts, que tindrà lloc de forma telemàtica, s’ha fet de forma acordada entre la presidenta i el secretari general del partit, Laura Borràs i Jordi Turull, amb els portaveus al Congrés i el Senat, Míriam Nogueras i Josep Lluís Cleries, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat fonts del partit a l’ACN. Mentrestant, Junts es tanca en banda i no revela l’estat de les converses. El president a l’exili Carles Puigdemont ha avisat aquest dilluns que des de Junts no negocien “a través de declaracions públiques”, i que “potser per això” “creix el nerviosisme i puja la subhasta”. Davant aquestes declaracions, el PSOE s’ha afanyat a respondre retraient a Puigdemont haver emprat el terme “subhasta” per falta de seriositat i traient pit d’haver “demostrat la capacitat de diàleg”.

Publicitat

La reunió està prevista que s’allargui fins pocs minuts abans d’arrencar, a Madrid, la sessió constitutiva del Congrés i el Senat.

Et pot interessar  Aragonès acusa el PSC de tenir un "discurs derrotista" i a Junts de "només parlar d'ells mateixos" i de Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut