Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Joan Canadell: “Fer cas a Quim Torra hauria suposat salvar milers de vides. Espanya és atur i mort”

|

- Publicitat -

El president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, ha mostrat un gràfic des del seu compte de Twitter, que demostra que si Catalunya hagués tancat fronteres dues setmanes abans que ho manés l’estat, tal com proposava Quim Torra, s’haurien salvat milers de vides. En concret, “una centena part de contagis i mort”, deixant en evidència una vegada més la incompetència del Gobierno, que des de l’inici de la crisi va a remolc de Catalunya en totes les decisions que pren per gestionar la situació. Canadell es reafirma, per tant, en el que fa uns dies ja va expressar: “Una Catalunya independent hauria salvat milers de vides… Espanya és atur i mort, Catalunya vida i futur”.

En una resposta al mateix tuit de Canadell, l’usuari Àlex Fenoll fa una comparativa de la situació amb la Catalunya Nord i part d’Occitània, i el resultat és brutal: La mortalitat causada per la negligència d’Espanya es dispara, i s’evidencia una vegada més l'”alt cost” que l’estat espanyol suposa “per les vides de les persones que viuen i treballen a Catalunya”.

Publicitat

Et pot interessar  El TS inadmet el recurs de Torra contra la pena per no despenjar la segona pancarta pels polítics presos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut